måndag 8 juni 2009


Tjoohejj!..


Helgen har varit full med aktiviteter. i Fredags samlades vi hemma hos eve vi skulle nämligen fira henns 20 års dag. Vi hade ingen aning om vart vi skulle någonstans.. men bilarna rullade iväg mot västerås där vi tog en båt över till en ö som hette rid ön där vi skulle bo under natten.. jag och sanne vart helt förskräckta för vi trodde vi skulle tälta för att det var massa tält uppsatta när vi klev av båten, men som tur så slapp vi de så vi började vandra. senare kom vi fram till en stuga där vi skulle övernatta, en gammal skola .. Kvällen var super rolig med roliga lekar våghals 2 ,charader och leta skogs prylar . Det var en riktigt rolig ikväll det måste vi göra igen... och vid tolvslaget firade vi Elin som fyllde 19 grattis:)<3


Lördagsmorgonen började vi packa våra saker och tog halv tolv båten hem igen. skönt att komma hem och gå på en riktigt toalett haha.
På kvällen samlades vi för att kika på Sverige matchen och det var nog en av dem sämsta matcherna jag har sätt ? hallå? skärpning förfan! senare rullade bilen mot qvarn .:)


tack för en trevlig helg..

Inga kommentarer: